Om oss

Hvem er vi i Pluss Personal

-og hva driver vi med?

Hvem er vi?

Pluss Personal AS ble etablert som et heleid datterselskap til AMBIO AS i 2014.  AMBIO har siden år 2000 levert ingeniørtjenester, drikkevannløsninger, programvare og totale bemanningsløsninger i Stavanger-regionen. Som en del av AMBIO-gruppen ønsker vi å fortsette å støtte våre kunder med å nå sine mål og sikre videre vekst. Vi tror på å skape synergier mellom våre ulike foretningsområder og i relasjonen til kundene våre.

Pluss Personal er i første rekke et bemanningsbyrå som skal matche rett person til rett oppdrag til avtalt kvalitet. Vi tilbyr også rekruttering, kvalitetssikring, tester og HR-tjenester gjennom vårt moderselskap og sitter på den totale “personalkompetansen” som vi mener er nødvendig for å levere sterke resultater for våre kunder i dagens arbeidsmarked. Vi ønsker også å tilby mer til våre kandidater og tilbyr derfor tester og veiledning til de som ønsker å prestere bedre som jobbsøkere, eller ønsker et løft i karrierene sine.

Våre rådgivere er spesialister på rekruttering og personell. Kompetansen vår spenner fra ulike områder innen HR og personal-fag, arbeidspsykologi, jus, prosjekt- og ledelse. Vår samlede erfaring innenfor faget og bransjen betyr at du kan ha tillit til oss. Personlig oppfølging betyr mye for oss, og vi vil alltid etterstrebe god kommunikasjon, ryddige betingelser og utmerket service. Som heleid datterselskap i AMBIO-gruppen er vi Achilles registrert, medlem av NHO og er diplomert med AAA-kredittverdighet.

Hvorfor velge oss?

Du får en komplett samarbeidspartner i oss, som vil bidra med støtte i alle ledd av prosessen og oppfølgingen av din nye medarbeider. Vårt nettverk og tilknytning i regionen medfører en sikkerhet for deg som kunde. Alle vikarer i Pluss Personal er grundig kvalitetssikret gjennom intervjuer, referanseinnhenting og verifisering.

Kvalifisert og kompetent arbeidskraft er vårt forretningsområde. Dersom du ønsker det, kan du når som helst ansette en innleid vikar fra Pluss Personal til en fast stilling i din bedrift etter avtale.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger basert på dine behov. Du forteller oss hva du trenger og sammen finner vi den beste fremgangsmåten for å hjelpe din bedrift videre.

Våre rådgivere står klare til å assistere deg og din bedrift med å nå deres mål.
Ta kontakt med Pluss Personal for en uforpliktende samtale om ditt personalbehov på Telefon 40002022                                                      E-post kontakt@plusspersonal.no

Bemanning er nyttig for arbeidsgivere og økonomien generelt fordi det:

  • Gir hjelp i både gode og dårlige tider.
  • Gir bedre bruk av ressurser og konkurransefordeler.
  • Gir mindre risiko.
  • Gir raskere ansettelser
NHO

Du kan ha tillit til oss!

Vi er et profesjonelt bemannings- og kompetansehus med sterke røtter i regionen. Vi innehar også alle nødvendige og ønskelige prosedyrer, sertifiseringer og medlemskap for å drifte et ryddig og pålitelig selskap i bransjen.

GDPR

Vi tar vårt databehandleransvar seriøst og følger alltid gjeldene lovverk for behandling av dine data.

Klikk her for å lese vår personvernerklæring.

AAA-kreditvurdering

Vi er rangert blant de topp 3% høyest vurderte selskapene i Norge.

AAA er den høyeste kredittverdigheten i Bisnodes Ratingsystem som innbefatter totalt 466.414 Norske selskaper.

I vår bransje er 224 av totalt 15.184 selskaper AAA-diplomert.

Torild Izzard Aukland

Torild Izzard Aukland

Avdelingsleder

Mobil: 416 12 220
Epost: tia@ambio.no