Innleie av personell

Har din bedrift et varierende behov for arbeidskraft?

– Vi sikrer deg fleksibiliteten du trenger – uten risiko.

Kontakt oss

Kontakt oss for en uforpliktende prat om ditt bemanning- og personalbehov – Vi skreddersyr våre tjenester basert på dine ønsker.

Pluss Personal

Vi tilbyr hele spekteret av personell og rekrutteringstjenester

– Slik at din bedrift han vokse i takt med utviklingen

Kvalitet i alle ledd

Kvalifisert og kompetent arbeidskraft er vårt forretningsområde. Vi leverer det du trenger av personell – Når du trenger det.

Alle kandidater i vår omfattende database er grundig kvalitetsikret gjennom intervjuer, referanser og verifisering av jobbhistorikk.

Bemanning

Våre bemmaningsløsninger sikrer deg fleksibilitet og lavere risiko

Rekruttering

Har du behov for en ny kollega på fast basis?

Kandidatsikring

Har du egne kandidater du ønsker undersøkt nærmere?

HR-tjenester

Våre dyktige HR-rådgivere står klare til å hjelpe din bedrift

Hvorfor velge oss?

Vi vet at våre kunder har forskjellige behov og tilrettelegger derfor alltid slik at disse tilfredsstilles på best mulig vis. Vi identifiserer raskt din bedrifts behov for kompetanse og arbeidskraft, som vi matcher med vår omfattende base med kvalifiserte kandidater. Vårt nettverk og tilknytning i regionen betyr at vi meget raskt kan finne de personene du trenger til din virksomhet. Et samarbeid med oss innebærer fleksibilitet, kvalitet og utmerket oppfølging i alle ledd.

Våre rådgivere er spesialister på rekruttering og personell. Vår kompetanse spenner fra ulike områder innen HR og personal-fag, arbeidspsykologi, jus, prosjekt- og ledelse. Vår samlede erfaring innenfor faget og bransjen betyr at du kan ha tillit til kvaliteten på personell som kommer fra oss. Personlig oppfølging betyr mye for oss, og vi vil alltid etterstrebe god kommunikasjon, ryddige betingelser og utmerket service. Pluss Personal er en del av AMBIO-gruppen som har operert i Stavanger-området siden år 2000. Vi har støttet lokale bedrifter og store internasjonale aktører med deres personal-behov i 20 år og kjenner markedet og regionen vi jobber i bedre enn de fleste. Kvalifisert og kompetent arbeidskraft er vårt forretningsområde. Alle vikarer i Pluss Personal er grundig kvalitetssikret gjennom intervjuer, referanseinnhenting og verifisering. Dersom du ønsker det, kan du når som helst ansette en vikar fra Pluss Personal til en fast stilling i din bedrift etter avtale.

Våre fagområder

  • Lager, Transport og Logistikk
  • Bygg og Anlegg
  • Industri og Produksjon
  • Kontor og Administrasjon
  • Hotell, Restaurant og Kantine
  • Salg og Service

​Finner du ikke fagområdet ditt?

Ambio Bemanning har levert teknisk og administrativt personell til regionen i 20 år.

-Du vil antakelig finne det du leter etter i vårt moderselskap.

Referansekunder

Kontakt oss
Torild Izzard Aukland

Torild Izzard Aukland

Avdelingsleder

Mobil: 416 12 220
Epost: tia@ambio.no